ХИБРИД-МС | HYBRID-MS

Вторник, 21 Ян 2020

За нас

Е-мейл Печат
logo
 

Фирма Хибрид-МС ЕООД се занимава с търговия на led осветление, дизайн, уебдизайн, предпечат, изработка на рекламни материали и светещи табели.

Предлагаме професионален уебдизайн и изграждане на фирмени и лични уебсайтове, онлайн магазини, каталози, електронни списания, портали, блогове, както и комбинирани уебсайтове изцяло съобразени с вашите нужди и цели. Занимаваме се с подобряването на уебдизайна (редизайн) и функционалността на интернет страници, оптимизацията им за търсачки, поддържането и популяризирането им в уеб пространството чрез рекламни кампании (рекламни банери). Ние ще се погрижим за вашето интернет присъствие. То е вашето уеб „лице” и трябва да е перфектно.

Хибрид-МС ЕООД е вносител и дистрибутор на висококачествени светодиодни осветители.
Фирмата е представител на международно признати търговски марки, V-TAC, SHARP, SAMSUNG, EPISTAR и други. Предлага широка гама от светодиодни продукти - ленти, луни, крушки, прожектори, улични, промишлени и декоративни осветители, и други.

Ние се грижим за нашите клиенти. Това е нашата мисия – отделяме специално, лично  отношение към клиентите си и се стараем да удовлетворяваме всяко тяхно изискване.